•   Kamis, 9 April 2020
Suroboyoan

Ditembak Sak Marine Metu Teko Penjara

( words)
ilustrasi


SURABAYAPAGI.com, Surabaya - Rudianto (40) lan Sutan Agung (36) gak isok lapo-lapo sak marine ditangkep Unit Resmob Polrestabes Surabaya. Polisi terpaksa ngelumpuhno Rudianto lan Sultan Agung karo cara ditembak soale mbahayakno petugas pas ditangkep.
Kanit Resmob Polrestabes Surabaya Iptu Bima Sakti ngomong, kedua pelaku adakno residivis pencurian kekerasan karo kasus narkoba. Pas metu teko tahanan, wong loro iku berkomplot maneh lan berbuat kejahatan.
"Wong loro iki residivis. Sutan Agung curas metu tahun 2010, Rudianto residivis narkoba metu tahun 2017," jarene Iptu Bima Sakti, Senin (7/1).
Wong loro iku asale teko Simo Mulyo iki adakno wes beraksi nang beberapa titik wilayah nang Surabaya.
Teko data kepolisian onok papat panggon seng dijarah kedua pelaku yoiku kawasan Tidar, Arjuno, Jalan Tembok lan Jalan Dukuh Kupang. Mereka menyasar wong wedok seng dulinan handphone utowo nganggo tas.
Bima ngomong, pihakā€™e sek bakalan mendalami dugaan jaringan pelaku dalam kasus iku.
"Awak dewe sek mendalami soale pelaku iki spesialis jambret, wes suwi," jarene Bima. sry

Berita Populer