•   Minggu, 8 Desember 2019
Suroboyoan

Cara Bupati Jalin Kerukunan Masyarakat

( words)
Bupati Gresik Sambari Halim Radianto karo Kapolres AKBP Wahyu S Bintoro gowes bareng nyopo masyarakat, Minggu (27/1).


SURABAYAPAGI.com, Gresik - Pemerintah Kabupaten Gresik ngajak jajaran Kepolisian gawe nyiptakno keamanan lan ketertiban masyarakat (Kamtibmas) nang masyarakat menjelang Pilpres, Pileg karo Pemilihan DPD.
Bupati Gresik Sambari Halim Radianto karo Kapolres Gresik AKBP Wahyu Sri Bintoro gowes bareng keliling kota Gresik.
Gowes bareng iki menempuh jarak sekitar 20 kilometer. Start’e teko halaman Kantor Bupati Gresik lan finish nang Kecamatan Kedamean, Gresik.
Di sepanjang perjalanan, Sambari sing sebelahan karo Kapolres Gresik ketok nyopo warga sing onok nang pinggir dalan. “Selamat pagi pak,” sapa Sambari sambal ngelambaino tanganne pas menjumpai warga, lewat humas Pemkab Gresik, Minggu (27/1).
Warga langsung nyopo balik. “Selamat pagi sisan pak Bupati,” sahut warga sing lungguh-lungguh santai nang teras omah.
Sak marine tutuk nang nggon finish, Sambari ngomong lek gowes bareng iki guduk gawe ngerayakno hari besar nasional. Tapi, iki gawe bentuk ajakan kanggo masyarakat ben ngemanfaatno waktu luang karo ngisi kegiatan-kegiatan positif, salah sijine yo karo berolahraga.
“Gowes iki tujuanne dinggo nularno virus positif gawe masyarakat akan manfaat berolahraga. Lan olah raga iki gak perlu netokno duwik akeh, bahkan gratis. Opomaneh dilakoni rame-rame, malah luwih seru,” pungkasane. sry

Berita Populer