Zamane Suap, Nguap
Selasa,21 Juni 2016 | 00:06 WIB
  • Poso, Sahur, Bal-balan

    Senin,20 Juni 2016 | 00:44 WIB

    Cak Su, Minggu awan, sing lagi santai ngresiki montor ambek sepedane, diparani konco pleke, Cak Man. Assalamualaikum Wah, rajine kok awan ngene iki? B

  • Golek Mudik Gratisan

    Sabtu,18 Juni 2016 | 00:16 WIB

    Poso wis oleh rong minggu, sebagian wong Tambak Mayor Suroboyo wis wayahe siap-siap mulih nang ndeso. Salah sijine termasuk Ning Ya ambek Cak Su. Wong

  • Poso Nemu Riyoyo

    Selasa,07 Juni 2016 | 00:40 WIB

    Poso Nemu Riyoyo iku paribasan nek gelem soro uripe bakal enak. Boso Indonesiane Berakit-rakit ke hulu berenang ke tepian Iku pesene wong tuek Ning. M

  • Jembatan Kenjeran Ajoorr

    Selasa,31 Mei 2016 | 00:09 WIB

    Jembatan kenjeranajooorrr nak kanak rea (Jembatan Kejeran iki ajur rek, red). Iku jarene wong Meduro lho, jenenge Solekhan, Maskir karo Janah, sing Sa

  • Vonis Soni Sandra vs Pedofile Yaman

    Selasa,24 Mei 2016 | 00:48 WIB

    Wis zamane keadilan isok dituku gak nggawe awake dewe heran. Wis akeh contoh-contoh koyoke Indonesia iku wis dadi surgone Pedofile. Bukti karo gejalan

  • Arep Ulang Tahun

    Senin,23 Mei 2016 | 00:35 WIB

    Suroboyo Suroboyo oh Suroboyo, Kota kenangan kota kenangaann, yang tak kan terlupa.. Ning Ya, nyanyi-nyanyi dewe nang ngarep omahe, sembari ngelapi go

  • PKI Muncul Maneh

    Rabu,11 Mei 2016 | 00:35 WIB

    Rong minggu terakhir iki, ono sing rodok berubah nang Indonesia. Paling gak, nek didelok nang Facebook, Twitter karo media sosial liane, mulai akeh wo

  • Suroboyo Tambah Medeni

    Selasa,10 Mei 2016 | 00:40 WIB

    Sopo Cak, sing gak wedi nang kutho Suroboyo. Aku ae sing manggon lan urip nang kene ae miris ngrungrokno kedadean kiminal sakbendino. Mosok sedino sam

  • Diremehno, Saiki Malah Juara

    Rabu,04 Mei 2016 | 04:52 WIB

    Sing seneng ndelok Liga Inggris pasti nyenengi klub-klub gede, koyok Manchester United, Chelsea, Liverpool utowo Manchester City. Mangkane gak heran k

Catatan Tatang Istiawan
Puspa Agro