Jembatan Kenjeran Ajoorr
Selasa,31 Mei 2016 | 00:09 WIB
  • Vonis Soni Sandra vs Pedofile Yaman

    Selasa,24 Mei 2016 | 00:48 WIB

    Wis zamane keadilan isok dituku gak nggawe awake dewe heran. Wis akeh contoh-contoh koyoke Indonesia iku wis dadi surgone Pedofile. Bukti karo gejalan

  • Arep Ulang Tahun

    Senin,23 Mei 2016 | 00:35 WIB

    Suroboyo Suroboyo oh Suroboyo, Kota kenangan kota kenangaann, yang tak kan terlupa.. Ning Ya, nyanyi-nyanyi dewe nang ngarep omahe, sembari ngelapi go

  • PKI Muncul Maneh

    Rabu,11 Mei 2016 | 00:35 WIB

    Rong minggu terakhir iki, ono sing rodok berubah nang Indonesia. Paling gak, nek didelok nang Facebook, Twitter karo media sosial liane, mulai akeh wo

  • Suroboyo Tambah Medeni

    Selasa,10 Mei 2016 | 00:40 WIB

    Sopo Cak, sing gak wedi nang kutho Suroboyo. Aku ae sing manggon lan urip nang kene ae miris ngrungrokno kedadean kiminal sakbendino. Mosok sedino sam

  • Diremehno, Saiki Malah Juara

    Rabu,04 Mei 2016 | 04:52 WIB

    Sing seneng ndelok Liga Inggris pasti nyenengi klub-klub gede, koyok Manchester United, Chelsea, Liverpool utowo Manchester City. Mangkane gak heran k

  • Tegone mBuak Bayi

    Selasa,03 Mei 2016 | 00:22 WIB

    Zaman saiki, onok-onok ae kelakuane menungso Ning. Ngenes rasane, mosok onok ibu mbuak bayine, tanpo roso salah, dosa, gak wedik karo Gusti Alloh. P

  • Tuntutan Gak Jelas

    Senin,02 Mei 2016 | 04:30 WIB

    Minggu wingi, Cak Su ngejak bojone Ning Ya ambek konco pleke Cak Man, arep mlaku-mlaku golek panganan trus dilanjut ndelok film bareng. Tapi nang dala

  • Ojok Demo Ae..

    Sabtu,30 April 2016 | 00:23 WIB

    Ngenteni perayaan Dino Buruh sakben tanggal Siji Mei, cak Su mulai melok repot. Mulai golek pring gawe melok demo, sampek nyiapno bancaan ambek konco-

  • Begal Sadis

    Jum'at,29 April 2016 | 00:36 WIB

    Istirahat kerjo, Cak Su langsung mampir nang warung Ning Ya karo Cak Pai pesen kopi cappucinno. Ngopi sik ae cak, ben gak ngantuk, jare Cak Su nang Ca

Catatan Tatang Istiawan
Puspa Agro