Riyoyo Ngrasani Risma
Selasa,12 Juli 2016 | 04:28 WIB
  • Jembatan Kenjeran

    Senin,11 Juli 2016 | 00:45 WIB

    Assalamualaikum Yo opo kabare, cak?! Sak durunge, njaluk sepuro dhisik yo. Minal aidin wal faidzin, sepurane sing akeh, Cak..!! celetuk Cak Man, sing

  • Udan Deres

    Jum'at,01 Juli 2016 | 04:12 WIB

    Jange riyoyo malah kerep diguyur udan, dalanan tambah macet dadi bahan obrolan Cak Su karo Cak Pai. Mecete kota tambah ruwet soale kendaraan gak wani

  • Enthuk THR

    Kamis,30 Juni 2016 | 01:00 WIB

    Cak, peno wis entuk THR ta?, takon Cak War nang Cak Su pas pethuk nang masjid mari shalat tarawih. Gak ilok bos, mosok nang masjid ngomongno T

  • Kurang Seminggu Maneh Riyoyo

    Rabu,29 Juni 2016 | 03:43 WIB

    Gak keroso, posoan Ramadhan wis mlaku telung minggu. Iki artine, seminggu maneh wis riyoyo. Koyok umume wong Indonesia liyane, Cak Su siap-siap nyamb

  • Sepor Klothok Trem

    Selasa,28 Juni 2016 | 04:57 WIB

    Cak Sur Suroboyo kuthane awake dewe iki arep due trem lho. Kabar iku kemajuan sing apik gawe warga Suroboyo. Ndelok maneh tahun iki, trem wis arep dib

  • Saiki Ati-Ati, arep Riyoyoan

    Senin,27 Juni 2016 | 03:44 WIB

    "Wah saiki kurang pirang dina yo?!" Tanya Cak Su nang bojone, Ning Ya."Lapo takon? Kurang pirang dina apane? Endi THR gawe aku,

  • Gurung Sahur

    Sabtu,25 Juni 2016 | 00:27 WIB

    Poso wis meh mlebu sepuluh dino terakhir. Cak Su sing kerjone serabutan tambah akeh penggawean. Kerjo direwangi budhal isuk mulih isuk. Ning Ya tonggo

  • Arep Riyoyo, Akeh Penjahat

    Kamis,23 Juni 2016 | 03:48 WIB

    Mentang-mentang arep riyoyo, Cak Su ambek bojone Ning Ya melok belonjo nang mall. Padahal biasane nek tuku klambi cukup nang Pasar Kapasan. Tibakno, r

  • Bingung Riyoyoan

    Rabu,22 Juni 2016 | 00:21 WIB

    Gak keroso, posoan wis mlaku rong minggu. Artine, rong minggu maneh wis riyoyo. Cak Su karo Ning Yaw is gupuh kabeh nyiapi riyoyoan. Kabeh wis dile

Catatan Tatang Istiawan
Puspa Agro