Kurang Seminggu Maneh Riyoyo
Rabu,29 Juni 2016 | 03:43 WIB
  • Sepor Klothok Trem

    Selasa,28 Juni 2016 | 04:57 WIB

    Cak Sur Suroboyo kuthane awake dewe iki arep due trem lho. Kabar iku kemajuan sing apik gawe warga Suroboyo. Ndelok maneh tahun iki, trem wis arep dib

  • Saiki Ati-Ati, arep Riyoyoan

    Senin,27 Juni 2016 | 03:44 WIB

    "Wah saiki kurang pirang dina yo?!" Tanya Cak Su nang bojone, Ning Ya."Lapo takon? Kurang pirang dina apane? Endi THR gawe aku,

  • Gurung Sahur

    Sabtu,25 Juni 2016 | 00:27 WIB

    Poso wis meh mlebu sepuluh dino terakhir. Cak Su sing kerjone serabutan tambah akeh penggawean. Kerjo direwangi budhal isuk mulih isuk. Ning Ya tonggo

  • Arep Riyoyo, Akeh Penjahat

    Kamis,23 Juni 2016 | 03:48 WIB

    Mentang-mentang arep riyoyo, Cak Su ambek bojone Ning Ya melok belonjo nang mall. Padahal biasane nek tuku klambi cukup nang Pasar Kapasan. Tibakno, r

  • Bingung Riyoyoan

    Rabu,22 Juni 2016 | 00:21 WIB

    Gak keroso, posoan wis mlaku rong minggu. Artine, rong minggu maneh wis riyoyo. Cak Su karo Ning Yaw is gupuh kabeh nyiapi riyoyoan. Kabeh wis dile

  • Zamane Suap, Nguap

    Selasa,21 Juni 2016 | 00:06 WIB

    Wis zamane yo Ning, perilaku suap terus nguap dadi budoyo. Jarene Jenderal TNI Soedjoko ngistilahno akeh politisi busuk, tingkahe yo suap, suap terus

  • Poso, Sahur, Bal-balan

    Senin,20 Juni 2016 | 00:44 WIB

    Cak Su, Minggu awan, sing lagi santai ngresiki montor ambek sepedane, diparani konco pleke, Cak Man. Assalamualaikum Wah, rajine kok awan ngene iki? B

  • Golek Mudik Gratisan

    Sabtu,18 Juni 2016 | 00:16 WIB

    Poso wis oleh rong minggu, sebagian wong Tambak Mayor Suroboyo wis wayahe siap-siap mulih nang ndeso. Salah sijine termasuk Ning Ya ambek Cak Su. Wong

  • Poso Nemu Riyoyo

    Selasa,07 Juni 2016 | 00:40 WIB

    Poso Nemu Riyoyo iku paribasan nek gelem soro uripe bakal enak. Boso Indonesiane Berakit-rakit ke hulu berenang ke tepian Iku pesene wong tuek Ning. M

Catatan Tatang Istiawan
Puspa Agro