PKL Dipinggirno
Jum'at,29 Juli 2016 | 04:33 WIB
  • UU Kebiri

    Kamis,28 Juli 2016 | 04:55 WIB

    Istirahat kerjo, Cak Pai mampir nang warunge Ning Ya langsung pesen kopi ireng. Ning kopi ireng gulone sitik ae, pesan Cak Pai nang Ning Ya. Karo lun

  • Kado UN Habitat Curanmor & Maling

    Selasa,26 Juli 2016 | 01:00 WIB

    Ning Pah bangga kuthone ketekan tamu teko 193 negoro asing, jumlahe sekitar 7000 uwong. Gak Cuma mongkok atine gara-gara ketamon patang ewu turis, tap

  • Gak Isok Ngomong Inggris

    Sabtu,23 Juli 2016 | 00:18 WIB

    Cak Su mari muter-muter nang dalan Tunjungan ambek dalan Panglima Sudirman. Cak Su kaget kok akeh lampion ambek kotak sampah anyar werno biru ambek ko

  • Pelaku Teror Mati

    Kamis,21 Juli 2016 | 00:59 WIB

    Mulih kerjo, Cak Su langsung mampir nang warung Ning Ya karo Cak Pai pesen kopi giras. Ngopi sik ae cak, ben gak ngantuk, jare Cak Su nang Cak Pai.

  • Sekolah Repot Banget

    Selasa,19 Juli 2016 | 04:59 WIB

    Nyah Pegi Minggu wingenane nggethu ngajari nyanyi anake ragil sing arep mlebu sekolah 18 Juli Senin wingi. Anake jenenge Rara umure 6 tahunan sing are

  • Ayo Kerjo Maneh

    Senin,18 Juli 2016 | 00:13 WIB

    Cak Man moro-moro marani omahe Cak Su, awan wingi. Jebul-jebule malah ngejak mlaku-mlaku konco plek-e. Waahh, sing saiki wis dadi wong sibuk rek. Ayo

  • Seragam Larang

    Sabtu,16 Juli 2016 | 00:24 WIB

    Anak’e Ning Ya Senen ngarep wis mlebu sekolah maneh. Mundak kelas. Teko kelas telu dadi kelas papat. Otomatis, klambine seragame wis mulai gak c

  • Napi Sadis Ocol

    Kamis,14 Juli 2016 | 00:49 WIB

    Mulih kerjo, Cak Pai mampir nang warunge Ning Ya langsung pesen kopi jahe. Ning kopi jahe gulone sitik ae, pesan Cak Pai nang Ning Ya. Krungu pesen ko

  • Riyoyo Entek, Dompete Resik

    Rabu,13 Juli 2016 | 01:17 WIB

    Riyoyone wis mari, preine yo wis mari pisan. Saiki wayahe kerjo maneh. Cak Su ketok males-malesan pas budal kerjo. Ning Ya sing ndelok bojone males-

Catatan Tatang Istiawan
Puspa Agro