Pelaku Teror Mati
Kamis,21 Juli 2016 | 00:59 WIB
  • Sekolah Repot Banget

    Selasa,19 Juli 2016 | 04:59 WIB

    Nyah Pegi Minggu wingenane nggethu ngajari nyanyi anake ragil sing arep mlebu sekolah 18 Juli Senin wingi. Anake jenenge Rara umure 6 tahunan sing are

  • Ayo Kerjo Maneh

    Senin,18 Juli 2016 | 00:13 WIB

    Cak Man moro-moro marani omahe Cak Su, awan wingi. Jebul-jebule malah ngejak mlaku-mlaku konco plek-e. Waahh, sing saiki wis dadi wong sibuk rek. Ayo

  • Seragam Larang

    Sabtu,16 Juli 2016 | 00:24 WIB

    Anak’e Ning Ya Senen ngarep wis mlebu sekolah maneh. Mundak kelas. Teko kelas telu dadi kelas papat. Otomatis, klambine seragame wis mulai gak c

  • Napi Sadis Ocol

    Kamis,14 Juli 2016 | 00:49 WIB

    Mulih kerjo, Cak Pai mampir nang warunge Ning Ya langsung pesen kopi jahe. Ning kopi jahe gulone sitik ae, pesan Cak Pai nang Ning Ya. Krungu pesen ko

  • Riyoyo Entek, Dompete Resik

    Rabu,13 Juli 2016 | 01:17 WIB

    Riyoyone wis mari, preine yo wis mari pisan. Saiki wayahe kerjo maneh. Cak Su ketok males-malesan pas budal kerjo. Ning Ya sing ndelok bojone males-

  • Riyoyo Ngrasani Risma

    Selasa,12 Juli 2016 | 04:28 WIB

    Riyoyo gak nggoreng kopi ngadep mejo gak onok jajane. Yo ngaplo ae, wong gak duwe duik arep lungo nang endi maneh. Lagek ae Ning Pah tenguk-te

  • Jembatan Kenjeran

    Senin,11 Juli 2016 | 00:45 WIB

    Assalamualaikum Yo opo kabare, cak?! Sak durunge, njaluk sepuro dhisik yo. Minal aidin wal faidzin, sepurane sing akeh, Cak..!! celetuk Cak Man, sing

  • Udan Deres

    Jum'at,01 Juli 2016 | 04:12 WIB

    Jange riyoyo malah kerep diguyur udan, dalanan tambah macet dadi bahan obrolan Cak Su karo Cak Pai. Mecete kota tambah ruwet soale kendaraan gak wani

  • Enthuk THR

    Kamis,30 Juni 2016 | 01:00 WIB

    Cak, peno wis entuk THR ta?, takon Cak War nang Cak Su pas pethuk nang masjid mari shalat tarawih. Gak ilok bos, mosok nang masjid ngomongno T

Catatan Tatang Istiawan
Puspa Agro