Gadis Korek Api Hadir di Lenmarc Mall Surabaya
Selasa,06 Desember 2016 | 17:11 WIB
  • Akeh Londo Riwa Riwi

    Sabtu,06 Agustus 2016 | 01:09 WIB

    Akhir-akhir iki, dalanan tengah kuto Suroboyo akeh ketok wong turunan londo. Biasane, awan utomo sore, wong londo iki mlaku-mlaku nang dalan Tunjungan

  • Risma Mlayu

    Jum'at,05 Agustus 2016 | 01:01 WIB

    Macete dalan kota Surabaya dadi bahan obrolan maneh Cak Su karo Cak Pai. Macete dalan mlebu kota utamane jl A Yani tambah ruwet soale proyek Frontage

  • Nguap vs Suap

    Selasa,02 Agustus 2016 | 03:41 WIB

    Cak opo bedane nguap karo suap. Ayo jelasno nek isok, jarene Ning Pah nantang bojone, Cak Su.Lho nguap iku paribasan Ning. Contohe nggodok wed

  • Wis Musim Haji

    Senin,01 Agustus 2016 | 00:27 WIB

    Isuk-isuk, Cak Su oleh undangan teko konco lawase, nang omahe. Undangane iku isine, acara tasyakuran arep budhal Haji. Alhamdulillah, koncoku akhire i

  • Nembak Konco

    Sabtu,30 Juli 2016 | 01:00 WIB

    Cak Su melok ngrumpel pinggir dalan, salah sijine gang nang Krembangan Suroboyo mburine Masjid Kemayoran. Cak Fredy, Tonggo apike cak Su ditembak mate

  • PKL Dipinggirno

    Jum'at,29 Juli 2016 | 04:33 WIB

    Onok PrepCom3 UN Habitat III, tengah kota Suroboyo kethok resik teko pedagang kaki lima (PKL). Conto nyoto PKL Pasar Burung Kupang sing biasae ngebeki

  • UU Kebiri

    Kamis,28 Juli 2016 | 04:55 WIB

    Istirahat kerjo, Cak Pai mampir nang warunge Ning Ya langsung pesen kopi ireng. Ning kopi ireng gulone sitik ae, pesan Cak Pai nang Ning Ya. Karo lun

  • Kado UN Habitat Curanmor & Maling

    Selasa,26 Juli 2016 | 01:00 WIB

    Ning Pah bangga kuthone ketekan tamu teko 193 negoro asing, jumlahe sekitar 7000 uwong. Gak Cuma mongkok atine gara-gara ketamon patang ewu turis, tap

  • Gak Isok Ngomong Inggris

    Sabtu,23 Juli 2016 | 00:18 WIB

    Cak Su mari muter-muter nang dalan Tunjungan ambek dalan Panglima Sudirman. Cak Su kaget kok akeh lampion ambek kotak sampah anyar werno biru ambek ko

Catatan Tatang Istiawan
Puspa Agro